2013-03-21 09:51:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Jól indul a napja

Napi horoszkóp március 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kedvezően alakulnak végre a munkahelyi dolgai. Hosszú idő után végre valóban látja a kiutat egy nehéz helyzetből. Ha pedig bármilyen folyamatban lévő jogi ügye van, akkor annak is pontot tehet a végére. Erre kiváló alkalom adódik a mai napon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kényelmesen telik a mai napja. A határidők ma nem szorongatják, még egy kis lazításra is lesz alkalma. Ez azért is nagyon jó, mert kell némi lustálkodás ahhoz, hogy új, friss gondolatai ébredhessenek. Adjon magának időt a szemlélődésre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma igencsak elkényezteti önt az élete: hirtelen több hódolója is akad. A kérdés csak az, van-e szeme ahhoz, hogy kiválassza közülük az igazit? Ha pedig már megvan a nagy ő, akkor tekintse az egészet csak tavaszi incselkedésnek.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A jegyén áthaladó Hold ma nyúzottá és érzékenykedővé teheti. Az sem árt, ha az egészségére is a szokásosnál jobban vigyáz. Például úgy, hogy többet iszik (avagy éppen kevesebbet). Azt is nézze meg, hogy mit tesz a tányérjára: a gyomra is érzékenykedik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Mostanában másnak mutatja magát, mint amit valójában belül gondol magáról. Ez pedig egy idő után nagyon fárasztani fogja. A színész is csak ember, otthon már nem visel maszkokat. Ezt ön sem bírhatja sokáig. Változtasson az életén!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valahonnan plusz pénz áll a házhoz. Ez váratlanul éri, és maga sem tagadhatja, hogy a legjobbkor jött. Persze ön takarékos természet, és most is megállja, hogy egyszerre a nyakára hágjon. Gyűjtöget valamire. Jól teszi!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Elege van a napi rutinból, valami másra, valami többre vágyik. Az is teljesen kimeríti, hogy folyton ön a mérleg nyelve a családi perpatvarokban. Igaza van, ha ki akar ebből a meglehetősen sablonos szerepből törni.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kénytelen eltérni a terveitől, és ez a változtatás most igazán nehezére eshet. Talán túlságosan is rutinossá vált az utóbbi időben. Adjon magának esélyt arra, hogy megújuljon. Ugye nem akar teljesen megcsontosodni?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma végre gondtalanul élvezheti azt a boldogságot, amiben csak keveseknek lehet része manapság. A szerelem ködei teljesen befelhőzik a józan eszét. Persze, e mámor nélkül élni sem lehetne. Ennek most ön a tudója.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kevés ember engedi önt magához, de ez talán azért is van így, mert ön is csak keveseket bír igazi bizalmasául. Fájó, de igaz, hogy ha magába néz, vannak, akiknek a bizalmával vissza is élt. Ezen azért mindig van mód és ok változtatni. Tegyen így!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ajándékot szeretne vásárolni valakinek, de sem anyagiakban, sem ötletekben nem igazán bővelkedik. Ám az illetőnek nem is kell más, mint ami a kalapjába akad. Azaz, ami igazán felülről, a jó szellemeitől, avagy a feltudatából jön. Ez nem pénzkérdés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jól indul a napja, a munkahelyén is kitűnő hangulatban találja a kollégáit. Minden oka megvan rá, hogy ma végre jól is érezze magát. Ne rontsa el ezt a szép napot egy unalmas befejezéssel. Menjen mulatni, ha van, aki hívja!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: